Укрзалізниця працюватиме "на випередження" корупції — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Укрзалізниця працюватиме "на випередження" корупції

Фондовий ринок
1604
Наглядова рада та правління АТ «Укрзалізниця» затвердили Політику запобігання та протидії корупції. Документ уже ввели в дію.
Про це повідомляє прес-служба компанії.
Також затверджено План розробки та впровадження Політики запобігання та протидії корупції та інших заходів, стандартів та процедур, передбачених Антикорупційною програмою в АТ «Укрзалізниця».
«Наш підхід у боротьбі з корупцією — працювати на випередження, а не просто боротися з наслідками. Попередня модель була переважно зосереджена на виявленні вже вчинених корупційних порушень. Удосконалення системи запобігання та протидії корупції у відповідності до вимог діючого законодавства та найкращих світових і європейських практик є однією з ключових ініціатив, що визначені Стратегією АТ «Укрзалізниця» на 2019-2023 роки», — зазначив голова правління АТ «Укрзалізниця» Євген Кравцов.
Політика запобігання та протидії корупції, яка нещодавно набула чинності, є першим з необхідних документів, які потрібно розробити та впровадити згідно з затвердженим планом заходів. Основна мета Політики — нормативно визначити та закріпити принципи й стандарти щодо запобігання та протидії корупції в діяльності Товариства.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас