Facebook випустила ТВ-приставку для спілкування в месенджерах — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Facebook випустила ТВ-приставку для спілкування в месенджерах

Технології&Авто
252
Компанія Facebook представила приставку Portal TV, яка дозволяє користувачеві здійснювати відеодзвінки через Messenger і Whatsapp просто з телевізора.
Portal TV — це аксесуар, який виводить широкоформатні відеочати компанії на великий екран.
Новинка використовує обліковий запис Facebook для функції відеозв’язку Whatsapp і Messenger. Facebook Portal TV використовує порт HDMI для підключення до телевізора. Як тільки користувач увійде в систему, використовуючи обліковий запис Facebook, він зможе почати дзвонити за допомогою Messenger і WhatsApp. Як і очікувалося, дзвінки WhatsApp будуть зашифровані, що забезпечить більшу конфіденційність і безпеку.
З точки зору дизайну Portal TV дуже схожий на пристрій Microsoft Kinect. За допомогою технології Smart Camera пристрій самостійно панорамує і масштабує картинку, наприклад коли користувач під час розмови переміщається по кімнаті.
Portal TV підтримує голосові команди, що означає, що ви можете сказати «Привіт, Портал», щоб розбудити пристрій і попросити його викликати людини в вашій мережі. Компанія також додала підтримку живих ефектів доповненої реальності для обличчя і голосу. Функція Smart Sound може поліпшити якість звуку, зменшуючи фонові шуми.
Пристрій також поставляється з підтримкою функції «картинка в картинці», що дозволяє дивитися телешоу, при цьому не припиняючи спілкування з друзями і членами сім’ї. Portal TV також підтримує безліч потокових сервісів, таких як Prime Video, Showtime, CBS All Access і Starz.
Пристрій надійде в продаж 5 листопада і буде коштувати $ 149.
За матеріалами:
НВ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас