5G-обладнання Ericsson складають роботи — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

5G-обладнання Ericsson складають роботи

Технології&Авто
702
Компанія Ericsson завершила повну автоматизацію процесу виробництва на власній фабриці в китайському місті Нанкін, що спеціалізується на випуску продуктів для мереж радіодоступу 5G і 4G.
Про це повідомляє прес-служба компанії.
Для розпізнавання компонентів на виробничій лінії тепер застосовуються технології штучного інтелекту (ШІ) – це підвищує ефективність і точність виробництва і, як наслідок, позитивно впливає на якість продукції.
Модернізація всіх етапів виробництва зайняла півтора року і обійшлася Ericsson в 500 млн шведських крон ($51,5 млн).
На повністю автоматизованій лінії зараз складаються базові станції для мереж 5G. Також передбачено автоматизований пакувальний конвеєр, який працює з продуктами 4G і 5G.
Крім того, були модернізовані лінії для тестування обладнання з підтримкою технологій 5G – це зроблено для підвищення якості, нарощування ефективності та збільшення гнучкості випуску всього 5G-портфеля компанії. Для моментального оповіщення про збої та у непередбачених ситуаціях на 45 робочих станціях впроваджено новітні технології мобільного інтернету речей.
За розрахунками Ericsson, оператори в Китаї будуть розгортати технології 5G швидкими темпами, і компанія вже готова до зростаючого попиту на новітні базові станції.
За матеріалами:
Mind
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас