Зеленський очікує, що ЄБРР збільшить інвестиції до понад 1 мільярда євро на рік — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Зеленський очікує, що ЄБРР збільшить інвестиції до понад 1 мільярда євро на рік

Казна та Політика
251
Президент Володимир Зеленський очікує, що Європейський банк реконструкції і розвитку в наступні 2-3 роки наростить інвестиції до понад 1 мільярда євро на рік і зробить їх більш конкурентоспроможними для приватного сектора в Україні.
Про це він заявив на зустрічі з віце-президентом Європейського банку реконструкції і розвитку Аланом Пію, передає прес-служба президента.
Зеленський зазначив, що зустріч важлива для економіки та інвестиційного клімату в Україні. За його словами, Україна цінує співпрацю з міжнародними партнерами, такими як МВФ, ЄБРР і Світовий банк.
Він додав, що Верховна Рада вже розглядає пакет реформаторських законопроектів.
“Зокрема, розроблено за підтримки ЄБРР законопроект про концесію, проект закону про скасування списку об’єктів, що не підлягають приватизації, пакет дерегуляційних законів, які дозволять Україні поліпшити позиції в рейтингу Doing Business. Крім того, ухвалено закон про спліт, який вводить міжнародні стандарти регулювання і нагляду в небанківському фінансовому секторі”, – йдеться в повідомленні.
Президент запевнив, що іноземні інвестори і партнери завжди можуть розраховувати на відвертий і чесний діалог в рамках Національної інвестиційної ради, роботу якої планують продовжувати.
За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас