Все про етапи доставки товарів з Китаю в Україну — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555
НОВИНИ ПАРТНЕРІВ

Все про етапи доставки товарів з Китаю в Україну

Фондовий ринок
4459
Посилки з Китаю проходять довгий шлях, перш ніж потрапляють в руки власника. Маршрут включає стадії упаковки, оформлення документації, транспортування. У цій статті докладно розкриємо, як відбувається доставка товарів з Китаю в Україну.
Підготовчі етапи перевезення товарів з Китаю
Перший крок – пошук і замовлення речей в китайських Інтернет-магазинах. Маркетплейсів існує кілька. Надійними і перевіреними багатьма клієнтами вважаються Taobao і Tmall. Замовляйте на цих майданчиках різну продукцію:
  • одяг і взуття;
  • ювелірні вироби;
  • меблі і предмети декору;
  • спортивний інвентар;
  • техніку;
  • іграшки та дитячі товари.
Далі слід вибрати перевізника – компанію, яка візьме на себе організаційні завдання і доставить посилку на прийнятних для замовника умовах. До таких умов відносяться терміни, правила роботи з вантажем, види транспортування і ціни. Якісна доставка з Китаю до Києва від Meest China виконується на таких засадах:
1. Безкоштовна доставка товарів з Китаю з Інтернет-магазину на склад в Гуанчжоу.
2. Консолідація в одну посилку, якщо клієнт замовляв предмети від різних продавців.
3. Швидке митне оформлення документації, легальне перевезення.
4. Вибір потрібної доставки з описом умов – авіа-доставка і доставка поїздом.
5. Відправка по містах України додатково не оплачується, вона вже включена в тариф.
6. Онлайн відстеження переміщення посилки. Ви зможете відстежити посилку з Китаю за номером замовлення в спеціальній формі на сайті https://meest.cn/tracking і дізнатися про час її доставки.
Все про етапи доставки товарів з Китаю в Україну
Етапи транспортування
Після того, як ви вибрали товари і оформили посилки в системі перевізника, потрібно вказати вид доставки. На Міст функціонують два види:
  • Авіа-доставка з терміном перевезення 9-12 днів;
  • перевезення поїздом займає 35-40 днів.
Вартість кожного виду прописана в умовах на сайті компанії.
Все про етапи доставки товарів з Китаю в Україну
Під обраний спосіб доставки співробітники упаковують вантаж, щоб він безпечно транспортувався. Команда самостійно займається доставкою посилки з магазину на свій склад, перепакуванням, оформленням документації для митної служби, страхуванням вантажу, вантаженням на транспортний засіб. Всі етапи під суворим контролем фахівців компанії Meest China.
Все про етапи доставки товарів з Китаю в Україну
Завдання замовника – оформити доставку і зустріти кур’єра в зазначений день, коли співробітники компанії повідомлять про прибуття. Детальніше про переміщення вантажу можете дізнаватися в системі Міст – на сайті в особистому кабінеті або через спеціальний додаток. Там же вказуйте функції про роботу з посилками – об’єднання декількох в одну поклажу або розподіл більшого багажу на дрібні контейнери. Замовляйте і встановлюйте завдання, все інше зроблять фахівці – надійно запакують продукцію, оформлять дозволи та привезуть посилку кур’єром вам прямо в руки за призначеною адресою в Україні.
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас