Volocopter представила нову модель повітряного таксі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Volocopter представила нову модель повітряного таксі

Технології&Авто
463
Німецький розробник міського повітряного таксі Volocopter представив свою останню розробку під назвою VoloCity.
Літак є четвертим етапом електричного таксі компанії “зльоту і посадки” (eVTOL) і є першим, який відповідає новим стандартам Європейського агентства з авіаційної безпеки.
VoloCity може перевозити двох пасажирів на відстань 35 км (22 милі) і має максимальну швидкість 110 км/год (68 миль на годину). Таксі приводиться в рух 18 роторами і має низький рівень шуму при роботі в міських районах.
У Volocopter розповіли, що VoloCity містить зміни, внесені після більш ніж 1000 тестових польотів, проведених на попередніх поколіннях Volocopter. Внесені зміни включають балки ротора аеродинамічної форми для підвищення ефективності польоту і новий стабілізатор.
“VoloCity – наш найпотужніший Volocopter. Він розроблений строго з урахуванням вимог Urban Air Mobility і включає в себе всі вимоги стандарту сертифікації SC-VTOL, встановленого EASA в липні”, – заявив Флоріан Рейтер, генеральний директор Volocopter.
Volocopter також розвиває мережу терміналів, так званих “VoloPorts”, і розробляє способи інтеграції своїх повітряних таксі в системи управління повітряним рухом міст. Для досягнення цієї мети, компанія, яка планує експлуатувати літаки і інфраструктуру для флотів Volocopters, співпрацює з такими фірмами, як оператор аеропорту Франкфурта Fraport.
За матеріалами:
Коментарі
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас