Гончарук оцінив ризики інвесторів в Україні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Гончарук оцінив ризики інвесторів в Україні

Фондовий ринок
968
Прем’єр Олексій Гончарук закликає великий український бізнес інвестувати в проекти в Україні і переконує іноземних інвесторів, що в Україні вони можуть багато заробити.
Про це він сказав в суботу, 14 вересня, під час свого виступу на конференції YES.
Говорячи про те, навіщо іноземним інвесторам вкладати гроші в Україну, Гончарук зазначив, що тут “досить низька база для старту, сюди можна дешево зайти”.
За його словами, досвід східноєвропейських країн свідчить, що ті інвестори, які зайшли в ці країни раніше всіх, заробили найбільше.
“Логіка дуже проста: хто зайде раніше, то заробить більше”, – сказав Гончарук.
Відповідаючи на аргумент, про те, що інвесторів стримує корупція, Гончарук заявив, що вони повинні бути готові до ризиків.
“Кількість грошей, які ти можеш заробити в країні, завжди корелює з ризиками, які ти на себе береш. Якщо ти хочеш заробити більше, ти повинен розуміти, що тут є ризики”, – зазначив він.
Однак, за словами прем’єра, нова українська влада зробить все, щоб зменшити ризики для тих інвесторів, “що не побояться прийти в Україну”. Він запевнив, що ці ризики будуть зменшуватися дуже швидко, і корупція незабаром буде подолана.
“Для мене маркером (довіри до України – ред.) стане, коли я побачу, що великий український бізнес почне інвестувати в Україну”, – зазначив Гончарук, заявивши, що хоче, щоб великий український бізнес почав інвестувати в Україну.
За матеріалами:
Корреспондент.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас