Instagram збирається «запозичити» у TikTok функції для редактора відео - думка — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Instagram збирається «запозичити» у TikTok функції для редактора відео - думка

Технології&Авто
194
Instagram має намір скопіювати у TikTok ключові функції, які зробили китайську платформу для обміну музичними відео такою популярною. Вказівки на це знайшла незалежна розробниця Джейн Манчун Вон, яка досліджувала код програми.
За її словами, нова опція Clips («Кліпи») для «Історій» дозволить користувачам Instagram склеювати короткі відеофрагменти в цілісний ролик, а також накладати музику і вказувати швидкість відтворення уривків. Крім того, перед початком зйомки можна буде встановити таймер автоматичного припинення запису.
На думку розробниці, запровадивши Clips, Instagram спробує відволікти аудиторію від додатка TikTok, завантаженого понад мільярд разів, який за підсумками минулого року став четвертим за популярністю неігровим додатком, поступившись тільки WhatsApp, Facebook Messenger і Facebook.
Вон уточнила виданню Business Insider, що знайшла нову функцію в Instagram ще на початку липня. Представники соцмережі від коментарів відмовилися.
Відзначимо, що Instagram не вперше намагається клонувати затребувану функцію у конкуруючого додатку. Найвідоміший приклад – це формат «Історій», запозичений у Snapchat.
За матеріалами:
Business Insider
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас