Яким буде розблокування за обличчям в новому смартфоні Google Pixel 4 XL (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Яким буде розблокування за обличчям в новому смартфоні Google Pixel 4 XL (фото)

Технології&Авто
1003
В’єтнамський сайт GenK надав розгорнуту інформацію про те, як буде працювати розпізнавання облич в нових смартфонах Google.
Тут можна виділити кілька ключових моментів. Технологія працює як зі звичайними, так і злегка затемненими сонцезахисними окулярами. Зображення та біометричні дані, що використовуються для розблокування смартфона, зберігаються тільки на смартфоні. Ви можете видалити їх в будь-який час. Смартфон може бути розблоковано кимось іншим, якщо він піднесе пристрій до вашого обличчя, а ваші очі в цей момент будуть відкриті. Смартфон може бути розблокований кимось іншим, схожим на вас, наприклад, братом/сестрою.
Це говорить про те, що Google розуміє всі недоліки технології, з якими користувачі, ймовірно, зіткнуться, і попереджає про них заздалегідь.
Яким буде розблокування за обличчям в новому смартфоні Google Pixel 4 XL (фото)
Є ще один цікавий момент: судячи із зображення екрану налаштування, Google не придумала для цієї функції якусь химерну назву. Це просто «розблокування за обличчям». Після стартового вікна з інформацією іде анімація, що показує, як треба рухати головою, а внизу екрану є опція для тих, хто обмежений у рухах.
Яким буде розблокування за обличчям в новому смартфоні Google Pixel 4 XL (фото)
Єдиним біометричним методом захисту в смартфонах Pixel 4 буде розпізнавання за обличчям. Google вже офіційно підтвердила, що обладнає їх системою датчиків під назвою Soli. Крім розблокування, вона зможе виконувати функцію Motion Sense, яка дозволить користувачам здійснювати різні дії на пристрої за допомогою жестів, не торкаючись екрана.
За матеріалами:
ITC.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас