Volkswagen назвав дату дебюту свого електрокросовера — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Volkswagen назвав дату дебюту свого електрокросовера

Технології&Авто
942
Німецький автовиробник Volkswagen розповів, що новий електричний кросовер на базі концепту ID. Crozz представлять наступної весни.
Електричний кросовер побудують на базі купеподібного концепту ID. Crozz, який дебютував на Франкфуртському автосалоні в 2017 році. Два роки по тому на виставку привезли передсерійний прототип, закритий камуфляжем.
Серійна версія, очікувано, буде менш футуристичною – наприклад, лінія даху буде не такою похилою, а сам кросовер більше нагадуватиме хетчбек. Новий кросовер ID.4 оснастять приблизно так само, як і ID.3. У список опцій увійдуть і проекційний дисплей, який буде дублювати інформацію з приладової панелі на лобове скло.
Архітектура буде та сама, що і у електричної п’ятидверки — модульна платформа MEB, спеціально розроблена для електромобілів концерну. Щодо силової установки поки що інформації немає — концепт 2017 року оснащували 306-сильним електромотором, запас ходу становив близько 500 кілометрів.
Сам виробник говорив, що серійний кросовер, на відміну від ID.3, може отримати два мотори, по одному на кожну вісь, сумарною потужністю близько 300 кінських сил. Виробник обіцяв представити модель вже наступної весни. В такому випадку виробництво зможуть запустити вже до літа, а до кінця 2020 року перші партії вирушать в дилерські центри.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас