VMware представила нові рішення для гібридної Хмари — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

VMware представила нові рішення для гібридної Хмари

Технології&Авто
812
VMware анонсувала нові рішення для гібридної хмари, які дозволяють створювати і запускати додатки, а також керувати ними в єдиній інфраструктурі, обираючи між власним дата-центром, публічною хмарою або інфраструктурою периферійних обчислень.
Серед нових рішень — VMware Hybrid Cloud Operations. Воно спрощує управління системами і додатками за рахунок автоматизації, контролю витрат і ресурсів, забезпечення нормативної відповідності, безпеки і прозорості.
Рішення VMware vRealize Automation 8.0 дозволить ІТ і DevOps автоматизувати розгортання та задачі експлуатації «другого дня» для складних додатків, віртуальних машин і контейнерів в хмарі.
Компанія пропонує каталог VMware Cloud Marketplace, де замовники можуть шукати і впроваджувати сторонні рішення для платформ VMware в публічних, приватних і гібридних хмарних середовищах.

Довідка Finance.ua:

  • VMware Сloud охоплює всі основні публічні Хмари (AWS, Azure, Google Cloud, IBM Cloud), а також більш ніж 60 партнерів VMware Cloud Verified по всьому світу. Понад 70 млн додатків функціонують на базі ПЗ VMware, з них 10 млн перебувають в хмарі. Додатки запускаються в 10 тис. центрах обробки даних, що перебувають під управлінням провайдерів VMware Cloud.
  • За даними дослідження VMware, приблизно дві третини клієнтів, що користуються хмарними технологіями, шукають єдину модель, яка охоплює дата-центр, хмару і периферію.
За матеріалами:
Servernews
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас