Hyundai представили концепт електромобіля — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Hyundai представили концепт електромобіля

Технології&Авто
1372
Компанія Hyundai привезла на Франкфуртську автошоу незвичайний концепт електромобіля «45», виконаний в ретро-стилі моделі Hyundai Pony Coupe, випущеної рівно 45 років тому.
Цікаво, що число позначення також натякає на 45-градусні нахили лобового і заднього скла, які формують характерний ромбоподібний силует концепту. У компанії називають цей стиль Sensuous Sportiness (“Чуттєва спортивність”) і наполягають, що саме так виглядатимуть майбутні електромобілі бренду.
Модель Hyundai 45 відрізняється низкою цікавих рішень, включаючи світлодіодну світлотехніку і LED-смужку в передній двері, яка є індикатором ступеня заряду батареї; систему Camera Monitoring System з самоочисними камерами для автономного пересування і заміни бічних дзеркал і т. д.
Hyundai представили концепт електромобіля
За оформленням салон автомобіля нагадує мінімалістичний інтер’єр вітальні, з великою кількістю денного світла і використанням дерева, тканини і шкіри. В автономному режимі руху сидіння-шезлонги переднього ряду можна розгорнути обличчям до другого ряду для повноцінного спілкування
Hyundai представили концепт електромобіля
Концепт Hyundai 45 є типовим шоу-каром, покликаним продемонструвати напрямок дизайну майбутніх електромобілів бренду, однак повністю виключати появу серійної моделі на його основі все ж таки не можна.
За матеріалами:
ITC.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас