Mercedes представив далекобійний електрокар EQS (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Mercedes представив далекобійний електрокар EQS (фото)

Технології&Авто
11711
Електричний седан Mercedes Vision EQS з заявленим запасом ходу в 700 км представили на автосалоні у Франкфурті.
Фотографії концепта опублікувала медіа-служба Associated Press.
Відомо, що Vision EQS був створений на абсолютно новій платформі бренду. Седан отримав дизайн кузова з дуже плавними вигинами і без різких зрізів корпусу. Крім того, колісна база авто збільшилася, за рахунок чого було розширено і салон преміального седана.
Відмінною рисою автомобіля стала складна оптика.
Спереду EQS на місці решітки радіатора розмістилася панель з 188 окремими світлодіодами, що забезпечує практично необмежену анімацію освітлення. З боків цієї решітки розміщено пару фар з голографічними лінзами, які служать краями цього “світлодіодного пояса”.
Задні ліхтарі складаються з 229 триконечних зірок.
Усередині EQC отримав інформаційно-розважальну систему MBUX, яка з’явиться в майбутньому Mercedes. Вона має три сенсорні екрани – центральний і ще два на кожному підлокітнику дверей. Вони забезпечують можливість навігації водієві і пасажирові.
У Mercedes розповідають, що під час створення електрокара інженери черпали натхнення з яхт. Продовження тем екології та моря можна угледіти в багатьох деталях дизайну Vision EQS.
Крім зовнішності Mercedes розсекретив і деякі характеристики авто. Так, концепт отримав батарею потужністю 100 кВт, яка повинна забезпечити заявлений неймовірний запас ходу. Зарядити авто можна через нагнітач на 350 кВт всього за 20 хвилин до 80%.
Всі чотири колеса приводяться в рух із загальною потужністю 469 к. с. і 760 Нм крутного моменту, а розгін до сотні займає приблизно 4,5 секунд. Заявлена ​​максимальна швидкість 200 км/год.
Поки що це всього лише прототип і залишається тільки здогадуватися, що дістанеться серійній версії седана.
Mercedes представив далекобійний електрокар EQS (фото)
Mercedes представив далекобійний електрокар EQS (фото)
За матеріалами:
ТСН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас