Орендований автомобіль дарує вам необмежені можливості — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555
НОВИНИ ПАРТНЕРІВ

Орендований автомобіль дарує вам необмежені можливості

Особисті фінанси
2425
Оренда авто — життєво необхідна послуга в сучасних реаліях. Це набагато вигідніше і зручніше, ніж користуватися якимись іншими видами транспорту, а в деяких випадках навіть вигідніше, ніж використовувати власний автомобіль. З орендованим автомобілем, без зайвих зусиль і додаткових витрат, ви зможете вирушити в подорож, організувати трансфер гостей з аеропорту, відвідати далеких родичів, перевезти речі в інше житло, що найдивніше, ви навіть можете заробити грошей, орендуючи авто.
Переваги послуги прокату авто наступні: для цього не потрібні великі фінансові вкладення, доступність в будь-який зручний для вас час, широкий вибір автівок різних класів та моделей, можливість вибрати варіант, який ідеально підійде для тієї чи іншої мети. Найпрекрасніше в цьому всьому, що єдине, що вам потрібно надати орендодавцю — це водійське посвідчення. Зараз майже в будь-якому місті можна скористатися цією послугою.
Орендований автомобіль дарує вам необмежені можливості
Оренда авто виручить, коли зламався власний автомобіль
Багато людей вже не уявляють свого життя без автомобіля. Але нерідко трапляються ситуації, коли в самий невідповідний момент вірний компаньйон виходить з ладу. Звичайно, ви можете вирішити цю проблему по-різному. У сучасному світі транспорт вже точно не в дефіциті. Таксі, автобус, метро, трамвай — безперечно, прийдуть вам на допомогу. Чи будете ви відчувати себе комфортно, пересуваючись таким способом? Особливо, якщо вам потрібно перевезти важкі пакети, об’ємні коробки, або просто відвезти дітей в школу, в садок, на різні додаткові заняття. Сумніваємося, що вам буде супер зручно, якщо врахувати той факт, що останні кілька років, ви пересувалися тільки за допомогою власного авто. Оренда автомобіля дозволяє ні від кого не залежати, керувати своїм часом так, як буде вам зручно, не підлаштовуючись під графіки та розклади.
На що варто звертати увагу при оренді авто?
- Перед тим, як брати авто в оренду переконайтеся, що воно у справному стані, щоб потім вас не застали зненацька неприємні обставини. Ви повинні повністю знати про всі потенційні несправності.
- Також зверніть увагу на умови страхового полісу. Найкраще, щоб страховка компенсувала всі можливі витрати. Адже дорога — річ непередбачувана, тут вам крило хтось подряпав, а тут ви шину зіпсували, і це ще не найгірший варіант розвитку подій.
- Потрібно врахувати, що, взявши автомобіль на добу, ви повинні його обов’язково повернути через 24 години. Якщо затримаєте авто у себе ще хоча б на 2 години, то вам доведеться заплатити ще за одну добу оренди.
- Необхідно, щоб в договорі була прописана сума всіх витрат, інакше, несподівано для вас, додаткові опції можуть значно спустошити гаманець.
- Перед тим, як ключі опиняться у вас в руках, необхідно ретельно оглянути автомобіль і переконатися, що немає подряпин на поверхні авто, тріщин в салоні та інших пошкоджень. Підійшовши відповідально до цього питання, вам не доведеться відшкодовувати збитки за ті пошкодження, яких ви, власне, не робили.
- І найголовніше — відповідально підійдіть до вибору постачальника орендних послуг, щоб не потрапити в халепу. Портал GUP. UA, який надає послуги оренди та прокату, завоював довіру багатьох людей. Хочете отримати приємний досвід, орендуючи автомобіль, тоді спробуйте скористатися послугами порталу.
З якою метою ви будете використовувати цей автомобіль?
Звертайте увагу на те, які саме характеристики вам потрібні. Користуючись спеціалізованими порталами по оренді авто можна дуже легко підібрати автівку саме з тими параметрами, які вам потрібні. Модель, тип кузова, тип коробки передач, кількість місць, вид палива, рік випуску та інше — все це дуже впливає на орендну вартість автомобіля. Тому у вас є можливість вибрати авто з тими характеристиками, які вам потрібні , враховуючи ваші фінансові можливості.
1) Якщо вам потрібно зустріти 15 родичів з іншого міста, то доцільніше замовити мікроавтобус.
2) Якщо ви будете прокладати маршрут по гірських дорогах, то не варто брати в оренду Mercedes-Benz S-Class, а якщо вам потрібна машина, щоб перевезти речі – не найкращим варіантом буде – орендувати кабріолет.
3) Також якщо ви плануєте їздити з дитиною, то вам не обійтися без дитячого крісла.
4) Дуже важливо враховувати, яку суму ви готові віддати за оренду автомобіля. Все, що робить вашу подорож на автомобілі більш комфортною: пам’ять сидінь парктронік, шкіряний салон, підігрів дзеркал, наявність Wi-Fi та інше — роблять суму оренди значно більшою.
5) Якщо вам потрібен не тільки автомобіль, але ви ще й маєте потребу в послугах водія, то зверніть увагу на те, чи є в описі даної машини позначка «з водієм».
Чому трансфер бізнес партнерів за допомогою орендованого автомобіля – це добре?
Навіть якщо у вас є класний автомобіль, це не гарантує того, що ви ніколи не скористаєтеся послугою оренди та прокату. Скажімо, у вас запланована ділова зустріч з бізнес-партнерами, і вам потрібно організувати їм трансфер. Звичайно ж, ви не будете везти їх на власному автомобілі до місця призначення. Таксі теж поганий варіант у цій ситуації. Швидше за все, ви надасте перевагу послузі оренди та прокату, так як це дозволить вам обрати машину будь-якої моделі і класу.
Якщо ви бачите, що у вас на носі важлива зустріч, конференція, саміт, подумайте заздалегідь про трансфер ваших гостей. Дуже просто і зручно орендувати авто з порталом GUP.UA. Буквально в три кліка можна забезпечити себе розкішним автомобілем на необхідний для вас час.
А чи потрібно орендувати автомобіль на весілля?
Оренда транспортного засобу в день весілля — це така ж звичайна справа, як купувати обручки для майбутнього подружжя, чи ж обирати весільну сукню для нареченої. Коли йдеться про оренду весільного кортежу, або ж просто красивого весільного авто, більшість людей віддають перевагу орендованому авто. По-перше, не потрібно переживати з приводу того, кому ж випаде почесна місія водія на цілий день, оскільки ви спокійно можете орендувати авто з водієм. По-друге, в цей день хочеться, щоб картинка навколо була ідеальною, тому майбутнім молодятам важливо вибрати найкращий варіант для себе і власний автомобіль не завжди гармонійно вписується в загальну весільну концепцію. На сьогоднішній день молодята, дійсно, мають можливість вибрати саме те, що буде підходити їм максимально за кольором, кількістю місць, зручностями і так далі.
Трансфер родичів з аеропорту або вокзалу – вже не проблема!
Раз в десять років кожен зіштовхується з ситуацією, що до нього приїжджають в гості родичі, друзі, товариші. Їх потрібно зустріти з аеропорту або з вокзалу, і як правило, вони ніколи не приїжджають з порожніми руками. Всі ці гори сумок, валіз та інших речей потрібно якось доставити до вас додому, і максимально комфортно можна це зробити за допомогою авто. Якщо у вас немає власного автомобіля — не біда. Оренда і прокат авто на сайті GUP.UA – чудове рішення.
Великі міста – великі можливості разом з орендованим авто
Ви можете заробляти гроші, орендуючи авто. Так, вам не почулося, з орендованим авто можна непогано збагатитися. У великих містах попит на таксі наскільки великий, що гріх не скористатися цією ситуацією. Заповзятливі люди, які мають величезне бажання працювати на себе, можуть дуже навіть непогано заробляти, орендуючи авто.
Працюючи на когось, вам теж може знадобитися автомобіль. Буває так, що деякі вакансії вимагають наявність власного авто, і як же бути, якщо у вас його немає. Відмовлятися від роботи мрії — зовсім не варіант. Тому, якщо на даний момент у вас недостатньо коштів для придбання автомобіля – оренда і прокат завжди вас виручать.
Відпустка на орендованій машині — можливість побудувати свій відпочинок, так як хочеться саме вам!
Останнім часом все більше і більше людей прагнуть подорожувати, і ця тенденція, дійсно, тішить. Багато людей з великою цікавістю та ентузіазмом прагнуть долучитися до культури, історії та традицій певного регіону. Особливо популярним серед українців стало подорожувати по території рідної країни. Українцям реально є чим пишатися і є що показати туристу, так чому ж нам самим не побачити на власні очі всю цю красу.
Кожен вирішує сам для себе, як йому буде зручніше познайомитися з усіма пам’ятками. Але варто зазначити, що більшість людей, все ж вважають за краще орендувати автомобіль. Якщо ви – досвідчений турист і вам зовсім не хочеться підлаштовуватися під екскурсоводів, ви знаєте, як краще побудувати свій маршрут, то оренда авто — розкішна можливість це зробити.
Той, хто один раз спробував подорожувати саме на авто, не пропустить можливості зробити це ще раз. Це зручно, оскільки ви більше не будете підлаштовуватися під когось. Орендоване авто дає прекрасну можливість не залежати від зовнішніх обставин та імпровізувати під час подорожі. Уявіть, ви абсолютно випадково дізналися про якусь мальовничу місцину, яку б вам дуже хотілося відвідати, і така можливість у вас є тільки зараз. З автобусним туром ви не зможете поїхати саме в це місце, а подорожуючи з орендованим авто, з легкістю можна скорегувати свій маршрут. Витративши десять хвилин на порталі оренди та прокату GUP.UA, ви забезпечите себе комфортабельним авто, яке допоможе побачити все, що вам заманеться.
Старовинні замки, повні таємниць, оповиті легендами, які знаходяться у важкодоступних місцях, мальовничі куточки, які зачаровують божественними пейзажами, величні архітектурні пам’ятки – все це ви можете з легкістю побачити відразу. Також у вас є чудова можливість відвідати певний регіон, познайомитися з місцевим населенням, занурившись в культуру і традиції цієї місцини сповна.
Орендований автомобіль дарує вам необмежені можливості
Чому популярність сервісу оренди авто стрімко зростає?
Популярність сервісів оренди авто в нашій країні зросла на кілька десятків відсотків, якщо порівнювати з попередніми роками, і з кожним роком попит на цю послугу буде тільки збільшуватися. З чим це пов’язано?
По-перше, економічна ситуація в Україні налагоджується. Великі міста, особливо Київ, стають пунктом тяжіння багатьох бізнесменів, інвесторів, фахівців в сфері IT, аграрного, промислового секторів. Як правило, всі ці люди затримуються в нашій країні, як мінімум, на кілька місяців, і вони неохоче користуються громадським транспортом , щоб пересуватися по місту. Купувати автомобіль – зовсім невигідно, а таксі не завжди забезпечує той рівень комфорту, до якого вони звикли. Тому, оренда авто з водієм або без – ідеальний вихід з цієї ситуації.
По-друге, завдяки таким подіям, як пісенний конкурс «Євробачення 2017» та Чемпіонат Європи з футболу, який проводився в 2012 році, ми розрекламували себе як дуже привабливу країну для туриста. Все більше іноземців бажають відвідати Україну, познайомитися ближче з нашими пам’ятками, відчути на собі багатство нашої культури. І всі вони не хочуть бути прив’язаними до автобусних екскурсій, оскільки це не зовсім зручно. В епоху Digital всю необхідну інформацію про те чи інше місце, історичну будівлю, або ж відому персоналію можна за кілька секунд відшукати в мережі Інтернет. А маршрут до цього місця можна легко прокласти за допомогою навігатора.
Які автомобілі найчастіше обирають орендарі?
Провідні позиції займають малогабаритні автомобілі економ-класу, тут все дуже легко пояснюється фактором дешевизни. Хтось вважає за краще орендувати автомобіль з автоматичною коробкою передач, а деякі не проти керувати автомобілем на механіці. Що стосується сегменту люкс, то автомобілі марок Audi, BMW, Mercedes найбільш затребувані. Так само орендодавцям часто надходять запити про оренду повнопривідних автомобілів, наприклад Volkswagen Tiguan. Люди часто орендують малотонажні вантажні автомобілі. Якщо ви рано чи пізно зіштовхнетеся з ситуацією, що вам буде потрібний хороший автомобіль, який вас не підведе, звертайтеся на сайт порталу GUP.UA. Там ви, дійсно, зможете відшукати саме те, що вам потрібно!
Оренда авто у великих містах
Люди з великих міст дуже часто вважають за краще не купувати авто, їм простіше скористатися послугою оренди авто, так як це позбавляє їх від зайвих проблем. Їм не потрібно витрачати гроші на утримання свого автомобіля, піклуватися про те, де поставити машину, змінювати сезонну гуму, або ж проходити технічний огляд. Великим плюсом є те, що авто, які здаються в оренду, повністю укомплектовані девайсами, що створюють комфорт.
Чому послуги таксі значно поступаються оренді автомобіля? Відповідь дуже проста — вам не потрібно підлаштовуватися під когось. У будь-який час ви можете сісти в авто і поїхати куди вам потрібно. До того ж в таксопарку не завжди знайдуться автомобілі бізнес або VIP – класу, а в ситуації, коли маєте справити гарне враження на своїх бізнес-партнерів, або ж почесних гостей, то дійсно, варто скористатися послугами прокату. Широкий асортимент автомобілів відкриває для вас багато можливостей.
Сподіваємося, ви змогли переконатися в перевагах орендованого авто. Воно реально виручить вас в будь-який момент. Оренда не передбачає зайвих формальностей, тому за дуже короткий термін, за порівняно невеликі гроші, ви отримаєте максимально зручне авто. Взяти в оренду можна все, що заманеться — від автівок економ-класу і люкс-класу до мікроавтобусів. З орендованим авто вам не потрібно підлаштовуватися під зовнішні обставини. Орендуйте авто з порталом GUP.UA і отримуйте величезне задоволення від поїздок.
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас