Porsche готує ще один електромобіль — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Porsche готує ще один електромобіль

Технології&Авто
524
Наступник 718 Cayman може стати наступним електромобілем в модельній лінійці Porsche.
Керівництво Porsche відзначило, що повністю електричний наступник 718 Cayman зараз є кращим варіантом, і що офіційне рішення щодо цього автомобілю буде ухвалено протягом наступних 12 місяців.
Німецький автовиробник хоче, щоб до 2025 року 50% її продажів припадало на електромобілі або електрифіковані автомобілі.
Електромобіль Porsche Taycan, представлений 4 вересня, — це перший електромобіль марки, а до 2022 року повинен з’явитися повністю електричний Macan. Тепер у Porsche звертають свою увагу на електрифікацію асортименту спортивних автомобілів, і 718 Cayman наступного покоління, схоже, збирається перейти на відновлювані джерела енергії.
«В сегменті спортивних автомобілів ми повинні думати про чистий електромобіль. [Електричний] 911 буде занадто складним. Але для 718, вважаю, це був би дуже хороший крок у майбутнє. Новинка може отримати абсолютно нову платформу, якою ми надалі поділимося з іншими брендами”, – розповів Лютц Мешке, заступник голови правління Porsche.
Незважаючи на те, що продажі позашляховиків домінують, Лютц сказав, що для Porsche важливо зберегти свої позиції на ринку спортивних автомобілів вищого класу, навіть якщо це електрокари. Прототипи, тестуючі «різні концепції акумуляторів» і «форми кузова», зараз проходять остаточну оцінку в Porsche до ухвалення офіційного рішення.
За матеріалами:
autonews.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас