Apple запустила тестову веб-версію Apple Music — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Apple запустила тестову веб-версію Apple Music

Технології&Авто
496
Музичний сервіс Apple став доступним для всіх користувачів через браузер. З цієї причини зовсім необов’язково встановлювати iTunes або додаток Apple Music.
Про це повідомляє The Verge.
Тестова версія Apple Music доступна в будь-якому браузері, в тому числі Google Chrome, і є актуальною для абсолютно всіх пристроїв, у тому числі під управлінням Windows 10, Linux, Chrome OS і навіть для Android.
На сайті відображена вся колекція музики Apple Music і будь-які додані треки, яких немає в сервісі. Крім того, в тестовій версії знайшли собі місце і плейлисти, в тому числі розділи «для вас», і радіостанції.
Але наразі прямі ефіри Beats 1, відеоконтент і смарт-плейлисти недоступні в веб-версії. Apple планує не тільки їх реалізувати надалі, але і включити функцію оформлення підписки на Apple Music.
Відзначимо, що наявність версії Apple в браузері позбавляє її необхідності розробки і підтримки додатку на інших операційних системах. Та й тепер можна стати конкурентом шведського сервісу Spotify, який “знайшов собі місце” в браузері кілька років тому.
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас