Puma представить свій перший "розумний" годинник — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Puma представить свій перший "розумний" годинник

Технології&Авто
1103
Німецька компанія Puma запускає свій перший “розумний” годинник на виставці IFA 2019 цього тижня. Протягом останніх 12 місяців спортивний бренд об’єднався з Fossil Group для виробництва натільних пристроїв на базі ОС Wear і чіпсету Snapdragon Wear 3100 компанії Qualcomm.
Розумний годинник Puma буде оснащений круглим дисплеєм AMOLED з діагоналлю 1,19 дюйма, поміщеним у вирізаний нейлоновий і алюмінієвий 44-міліметровий корпус. Puma, природно, націлює цей розумний годинник на шанувальників спорту, тому вони будуть плавними і легкими у вазі – 27 грамів завдяки деяким вирізам на бічній частині пристрою.
“Розумний” годинник Puma матиме 4 ГБ пам’яті і 512 МБ ОЗУ, що є стандартом для більшості годинників Wear OS. Оскільки в них встановлений новітній чіпсет Snapdragon Wear 3100, Puma обіцяє більше 24 годин автономної роботи, але, ймовірно, вони будуть включати в себе ті ж складні варіанти батарей, що і Fossil Carlyle, щоб дійсно отримати максимальний час автономної роботи.
Оскільки “розумний” годинник Puma працює від Wear OS, користувачі отримають всі звичайні функції, такі як платежі NFC, моніторинг серцевого ритму, відстеження фітнесу, інтеграція з Google Assistant і багато іншого.
За матеріалами:
Коментарі
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас