В Україні обрали аудитора "Укроборонпрому" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Україні обрали аудитора "Укроборонпрому"

Фондовий ринок
384
Міжнародна аудиторська компанія “Baker Tilly Ukraine” стала переможцем аукціону на проведення аудиту консолідованої звітності Державного концерну “Укроборонпром”.
Про це повідомляє прес-служба компанії.
До аукціону були допущені два учасники, що входять до шести найбільших аудиторських компаній світового рівня, а саме “Ernst & Young” та “Baker Tilly Ukraine”.
Це стане першим консолідованим аудитом Концерну за всю історію його існування. До цього міжнародні аудити проводилися лише в окремих підприємствах-учасниках Концерну.
Процес пошуку аудитора для “Укроборонпрому” триває з 2017 року і був розблокований влітку 2019-го, коли Президент України Володимир Зеленський оновив склад Наглядової ради Концерну.
“Виявилося, що за місяць можливо і підготувати необхідний пакет документів, і провести торги на ProZorro, і розпочати підготовку внутрішньої команди, яка супроводжуватиме аудиторів та організовуватиме весь процес. Моє бачення – аудитори мають почати працювати в Концерні до кінця поточного року. Зараз створюємо для них ці умови”, – прокоментував результати аукціону генеральний директор Айварас Абромавічус.
Проведення міжнародного аудиту фінансової діяльності Концерну із залученням міжнародних експертів він назвав головним завданням на найближчу перспективу.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас