PayTech Ukraine 2019 набирає обертів! — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555
ПРОМО

PayTech Ukraine 2019 набирає обертів!

Особисті фінанси
808
На PayTech Ukraine 2019 збираються експерти платіжного ринку України, щоб поділитися практичними напрацюваннями та живими кейсами.
PayTech Ukraine 2019 набирає обертів!
В ПРОГРАМІ ЗАХОДИ
  • Презентація зрізу платіжних настроїв користувачів, згідно даних останнього дослідження компанії GfK Ukraine. Включаючи інформацію про те, якими платіжними інструментами і чому вважають за краще користуватися клієнти, які способи оплати вибирають, чому бояться платити онлайн, які фінансові продукти використовують крім карт.
  • Відкрита дискусія з регулятором в особі заступника Голови Національного банку України Сергія Холода з активними гравцями платіжного ринку, представниками банківських та небанківських фінансових організацій, платіжних систем і профільних асоціацій про те, що чекає платіжний ринок України в перспективах 2019 – 2020рр.
  • Світовий гігант UnionPay International вперше розкриє свої плани щодо ринку України.
  • Огляд планів регулятора щодо трансформації платіжного ринку України відповідно до Другої платіжної директиви ЄС від Директора Департаменту ліцензування Національного банку України Олександра Бевза.
  • Практичний досвід створення переваг для платежів з балансу мобільного телефону на прикладі Київстар України та Beeline Казахстан, що мобільні оператори можуть привнести в розвиток транзакційного бізнесу – огляд від директора Департаменту мобільних фінансових послуг компанії Київстар Сергія Коптика. А також оцінка можливостей використання дата сервісів телеком операторів для підвищення ефективності просування платіжних інструментів та банківських додатків від начальника Департаменту впровадження аналітичних продуктів і сервісів компанії Київстар Андрія Железняка.
  • Нові Діджитал рішення для фізичних осіб від ОТР банк і Альфа-Банк Білорусь в презентаціях Директора Департаменту роздрібного бізнесу OTP Bank Олега Клименко і Директора Департаменту розробки електронних каналів Альфа-Банку (Білорусь) Олексія Корнікова.
  • Особливості запуску електронних гаманців в 2019р. з точки зору:
    - фінансового аспекту: середній чек, популярні послуги, клієнтські запити;
    - юридичного аспекту: плюси і мінуси законодавчої бази електронних грошей, перевірені на практиці;
    - технічного аспекту: впровадження нових платіжних рішень для клієнтів і особливості інтеграції з бізнесом,
розкриє проект-менеджер LeoWallet Маріам Матіашвілі.
  • Чи є шанси у класичного банку пройти в fintech? Як знаходити і завойовувати нові ніші конкурувати з великими банками і Фінтех компаніями розповість Голова Правління КОНКОРД банк Юрій Задоя.
  • Огляд нових платіжних технологій, їх оцінка з точки зору потенціалу розвитку для банку від Заступника Голови Правління Ощадбанк Антона Тютюна.
  • Проблематика, з якою стикається бізнес при інтеграції з банками і платіжними системами, шляхи вирішення, що таке платіжні системи 3.0 та як налагодити взаємодію криптовалюти і фіата розповість директор першої публічної крипто-біржі в Східній Європі і СНДKuna.io Семен Каплоушенко.
  • Програми лояльності в ціннісному очікуванні власника картки. Баланс між бажанням роздобути клієнта і прибутковістю – у презентації директора Департаменту розвитку роздрібних продуктів Альфа-Банк Україна – Євгенія Благініна.
  • Розбір польотів – чого насправді чекають клієнти сегменту Mass та Affluent. що дійсно важливо клієнту при виборі платіжної картки, як активувати потрібну поведінку клієнта в презентаціях від директора Департаменту роздрібних продуктів банку ПУМБ Дмитра Поліщука і керівника Premium banking Ukrsibbank BNPP Group Ярослава Білана.
  • 2 роки GooglePay в Україні: які результати і подальші плани з розвитку сервісу розповість індустріальний менеджер компанії Google Ukraine Андрій Радевич.
  • Про нові можливості для учасників платіжного ринку України і інструментах оптимізації витрат на ведення карткового бізнесу говоримо з заступником начальника Управління роздрібних платежів Департаменту платіжних систем та інноваційного розвитку Національного банку України Владиславом Диким.
PayTech Ukraine 2019 набирає обертів!
Понад 200 учасників з різних країн візьмуть участь у насиченій одноденній програмі конференції, яка завершиться розкішним вечером коктейлів від світового бестселеру компанії Jack Daniel’s Tennessee Whiskey/
Конференція відбудеться 12 вересня 2019 р. в новому конференц-залі UNIT.City за адресою: м. Київ, Дорогожицька, 3. Програма реєстрація і всі подробиці за посиланням: http://bit.do/e7dxj
Організатори: компанія BankOnline і Українська асоціація платіжних систем UAPS.
Захід проходить за інформаційної підтримки: Minfin.com.ua, Finance.ua, ФУЕТЕ, PaySpaceMagazine, Незалежної асоціації банків України, НАБУ, Міжнародного інституту бізнесу, Американської торговельної палати в Україні, UA.NEWS, UNIT.City
Запрошуємо всіх, кому не байдуже майбутнє платіжного ринку, взяти участь в змістовному наповненні програми PayTech Ukraine 2019 і в його дискусіях.
За матеріалами:
BankOnline
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас