"Напад" тролейбуса на вантажівку коштував СГ "ТАС" понад 223 тис. грн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Напад" тролейбуса на вантажівку коштував СГ "ТАС" понад 223 тис. грн

Особисті фінанси
55
За яких тільки обставин не стаються аварії на дорогах! Хтось неправильно виконав маневр, хтось когось «підрізав», хтось не дотримався безпечної дистанції, в когось несподівано відмовили гальма в машині, хтось відволікся на секунду, хтось виїхав на зустрічну смугу, хтось когось не пропустив – напевно, це найтиповіші ситуації, наслідком яких стають ДТП. Тож вивчення обставин таких пригод для страховиків – звична справа. Але іноді трапляються в страховій практиці випадки, обставини настання яких викликають подив навіть у найдосвідченіших професіоналів.
Саме таку страхову подію нещодавно було врегульовано спеціалістами Страхової групи «ТАС». Інцидент стався на Волині. На кабіну вантажівки Scania P, яка спокійно рухалася вулицею, абсолютно несподівано для водія щось впало. Як з’ясувалося, неочікуваного удару «завдав» тролейбус, який їхав поряд: в нього злетіли струмоприймачі (або, як їх називають простіше, «роги») та пошкодили лакофарбове покриття кабіни Scania P і передній бампер.
Здавалося б, пошкодження ніби й не значні, однак збитки виявилися чималими, склавши 223599 грн. Саме цю суму й перерахувала Страхова група «ТАС» в якості страхового відшкодування своєму клієнтові – власникові вантажівки, забезпечивши тим самим оперативний ремонт автомобіля для його максимально швидкого повернення в «стрій».
Залишається додати, що вантажівку було застраховано СГ «ТАС» за договором «Правильне КАСКО».
За матеріалами:
СГ ТАС
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас