Google випустила фінальну версію Android 10 (інфографіка) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Google випустила фінальну версію Android 10 (інфографіка)

Технології&Авто
909
Google почала поширення фінальної версії Android 10 для смартфонів Pixel.
Пошуковий гігант обіцяє, що буде співпрацювати з рядом виробників над оновленням їхніх пристроїв до Android 10 вже в цьому році.
Цього року апдейт вийшов відразу не тільки для смартфонів сімейства Pixel, але і для низки смартфонів сторонніх виробників, що беруть участь у бета-тестуванні. Це Essential Phone, OnePlus 7 і 7 Pro. У минулому в перший день Android 9 поряд з моделями Pixel отримав тільки Essential Phone.
Google випустила фінальну версію Android 10 (інфографіка)
В Android 10 є багато ключових змін. Серед них – покращення безпеки та більше можливостей для налаштування конфіденційності, новий режим Focus Mode для відстеження та блокування додатків, які відволікають від основної роботи (соцмережі і месенджери), розумні відповіді в панелі повідомлень, інтегровані елементи управління доступу до смартфона для членів сім’ї (щось на кшталт батьківського контролю) і темна тема оформлення.
Google випустила фінальну версію Android 10 (інфографіка)
Одне з найважливіших оновлень Android є непомітним для більшості користувачів. Це Project Mainline, який дозволить Google випускати деякі критичні оновлення безпеки безпосередньо через Google Play, замість того, щоб чекати, поки це зроблять виробники. Проте не всі нововведення Android 10 наразі доступні користувачам. Наприклад, функція Live Caption, що дозволяє переводити звук в текст будь-якої програми в реальному часі, з’явиться пізніше цієї осені спершу буде доступна тільки на смартфонах Pixel.
Google випустила фінальну версію Android 10 (інфографіка)
Варто також відзначити кілька інших функцій Android 10, які не отримали належної уваги під час анонсу на Google I/O в травні цього року. Google додала в систему більше смайликів, які враховують гендерні аспекти, таймери для певних веб-сайтів і підтримку потокової передачі звуку на слухові апарати.
Google випустила фінальну версію Android 10 (інфографіка)
І все ж найбільш обговорювана функція нового Android – це система навігації за допомогою жестів. Вона працює багато в чому так само, як і на iPhone. Ще на етапі тестування розробники постійно вносили якісь зміни, але тепер, схоже, остаточно визначилися з тим, яким буде управління в Android. Класична трикнопкова система теж залишилася, що не може не радувати.
За матеріалами:
ITC.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас