Кабмін перейменував чотири міністерства і створив два нові — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кабмін перейменував чотири міністерства і створив два нові

Казна та Політика
899
Кабінет Міністрів затвердив свою нову структуру, перейменувавши чотири міністерства і створивши два нові.
Про це свідчить постанова Кабміну №829, оприлюднена у вівторок, 3 вересня.
Уряд перейменував Міністерство регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ на Міністерство розвитку громад і територій. Міністерство економічного розвитку і торгівлі було перейменовано на Міністерство розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства. Міністерство екології та природних ресурсів Кабмін перейменував на Міністерство енергетики та захисту навколишнього середовища. Міністерство у справах ветеранів стало Міністерством у справах ветеранів, тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб.
Кабмін також створив два нові міністерства: Міністерство цифровий трансформації, реорганізувавши Державне агентство з питань електронного урядування; Міністерство культури, молоді та спорту україни, реорганізувавши Міністерство інформаційної політики і поклавши на нього завдання і функції ліквідованих Міністерства культури та Міністерства молоді і спорту.
Міністерству юстиції доручено подати в тижневий строк на затвердження Кабміну проекти документів про створення комісій з реорганізації міністерств.
За матеріалами:
Корреспондент.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас