Tesla випустила нову версію Model 3 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Tesla випустила нову версію Model 3

Технології&Авто
5001
Компанія Tesla без зайвого шуму випустила нову версію електромобіля Tesla Model 3. Нова модифікація відрізняється повною відсутністю натуральної шкіри в інтер’єрі, тоді як спочатку виробник використовував цей матеріал в обробці салону.
Компанія також пообіцяла, що її майбутній електричний кросовер Model Y матиме салон без шкіри. Активісти товариства захисту прав тварин роками закликали автовиробника не використовувати матеріали тваринного походження. Дійшло до того, що представники PETA (Люди за етичне поводження з тваринами) порушили це питання на останньому зібранні акціонерів компанії, змусивши Ілона Маска дати обіцянку випустити відповідні модифікації електрокарів.
Головною перешкодою на шляху до позбавлення інтер’єру від натуральної шкіри виявилося рульове колесо. За словами Маска, вони були близькі до того, щоб залишити кермо без підігріву, оскільки з синтетичним матеріалом спостерігаються деякі проблеми під час нагрівання. Крім того, синтетика зношується набагато швидше, ніж шкіра.
PETA багато років співпрацює з Tesla в питаннях виробництва синтетичної шкіри. Організація також проводить кампанії, спрямовані на те, щоб переконати глобальних автовиробників (General Motors, Volkswagen і Toyota) відмовитися від використання продуктів тваринного походження в своїх автомобілях.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас