Як оскаржити нараховані штрафи та пеню з ЄСВ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Як оскаржити нараховані штрафи та пеню з ЄСВ

Особисті фінанси
1612
Якщо ви вирішили оскаржити нараховані штрафи та пеню з ЄСВ, то Державна фіскальна служба нагадує порядок оскарження.
Про це повідомляє прес-служба ДФС.
Хто стягує – Своєчасно не нараховані та/або несплачені суми єдиного внеску та інші платежі закріплено виключно за контролюючими органами обласного та центрального рівнів.
Хто підписує скаргу – підписується скаржником – фізичною особою або уповноваженою нею особою, а для інших скаржників – керівником або представником, уповноваженим відповідно до законодавства, та має бути скріплена печаткою скаржника (за наявності).
Скарга повинна бути викладена в письмовій формі та надіслана до контролюючого органу поштою чи передана особисто або через представника.
Якщо скаргу подає преставник, то до неї додається оригінал або належним чином завірена копія документа, який засвідчує повноваження такого представника відповідно до законодавства.

Банкротство фізосіб в Украине

Терміни для подання скарги – датою передачі скарги на пошту вважається дата отримання відділенням поштового зв’язку від платника єдиного внеску поштового відправлення зі скаргою, яка зазначена відділенням поштового зв’язку на конверті або в повідомлені про вручення поштового відправлення.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас