Де перевірити свій кредитний рейтинг безкоштовно 🧐 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Де перевірити свій кредитний рейтинг безкоштовно 🧐

Кредит&Депозит
33497
Друзі, у нас чудові новини!
Finance.ua запускає сервіс, за допомогою якого кожен читач нашого порталу зможе перевіряти свій кредитний рейтинг абсолютно безкоштовно.
Де перевірити свій кредитний рейтинг безкоштовно 🧐
Більш того, за допомогою цього сервісу кожен охочий зможе не тільки бачити свій рейтинг і загальний опис, на сторінці результату на вас чекають рекомендації щодо поліпшення рейтингу.
А що таке кредитний рейтинг і навіщо він мені? Якщо ви вже брали кредит, у вас є кредитний рейтинг. Він підвищується щоразу, коли ви погашаєте позику в строк, і знижується при несвоєчасному погашенні. У рішенні про видачу позики банки і мікрофінансові організації відштовхуються від кредитного рейтингу позичальника. З хорошим балом ви зможете розраховувати на менший відсоток і на більшу суму позики. З поганим — в кредиті можуть зовсім відмовити.
Як часто є сенс перевіряти свій рейтинг? Краще при кожній зміні “обставин”, які могли вплинути на ваш кредитний рейтинг. За допомогою нашого сервісу ви зможете перевіряти свій рейтинг необмежену кількість разів. Але з одного підтвердженого номера телефону можна дізнатися рейтинг тільки для одного ІПН. Вимога Міжнародного бюро кредитних історій.

Сервіс вже доступний за цим посиланням 👀

Користуйтеся і перевіряйте!
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас