Коли з'явиться перший телефон Redmi з підтримкою 5G — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Коли з'явиться перший телефон Redmi з підтримкою 5G

Технології&Авто
692
Віце-президент Xiaomi і глава бренду Redmi Лю Вейбін підтвердив, що перший 5G-смартфон бренду надійде в продаж тільки в наступному календарному році.
Оголошення було зроблено на Weibo, і в ньому йдеться про те, що якийсь телефон Redmi 5G надійде в продаж в 2020 році, але сам смартфон не був названий.
Хоча в повідомленні прямо не йдеться про модель Redmi K30, можна зробити висновок, що Redmi K30 не запуститься в цьому році, але буде першим смартфоном бренду з підтримкою подібної технології.
Річ у тім, що раніше представники Redmi говорили, що смартфони Redmi K30 і Redmi K30 Pro вже запущені у виробництво. Крім того, Лю Вейбін офіційно підтвердив, що лінійка Redmi K30 буде повністю підтримувати 5G.
Також він пообіцяв зосередитися на 5G, «розширювати асортимент гаджетів інтернету речей зі штучним інтелектом і створити велику екосистему Redmi».
З запуском смартфона Redmi K30 5G більше людей зможуть дозволити собі смартфон 5G. При цьому компанія HMD Global також планує анонсувати порівняно доступний смартфон Nokia 5G в наступному році. Тому, буде цікаво подивитися, хто перший запустить подібний гаджет.
За матеріалами:
НВ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас