Отримувати субсидії тепер можна в тому банку, в якому зручно — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Отримувати субсидії тепер можна в тому банку, в якому зручно

Особисті фінанси
1537
В Україні з 1 жовтня набере чинності постанова Кабміну про новий порядок виплат монетизованих субсидій.
Що змінилося:
  • отримати субсидію можна не тільки в “Ощадбанку”, а в одному з уповноважених банків (Укрексімбанк, Ощадбанк, ПриватБанк, Укргазбанк, Укрсоцбанк, Райффайзен Банк Аваль, Кредобанк, УкрСиббанк, Ідея Банк, Креді Агріколь Банк, Піреус Банк МКБ, Альфа-банк , ОТП банк, банк “Альянс”, “Львів”, Індустріалбанк, МТБ Банк, “Південний”, Полтава-банк, Перший український міжнародний банк, Східно-український банк “Грант”, Мегабанк, Скай Банк, Юнекс Банк, Комерційний Індустріальний банк, Універсал Банк, Банк Кредит Дніпро, Радабанк, Банк Восток, Банк інвестицій і заощаджень, “Конкорд”, Мотор-банк, Акордбанк, Кристалбанк).
  • відповідно до нового порядку, невикористані гроші на рахунках субсидіантів можуть лежати довше. Залишки коштів станом на 1 червня можуть там лежати до 20 грудня. Якщо ж протягом цього часу люди не звернуться за ними, протягом двох робочих днів всю невикористану сума буде повернуто на рахунок Мінсоцполітики.
  • тим, кому призначили безготівкову форму субсидії, отримуватимуть субсидію виключно через Ощадбанк.
  • тим, у кого немає рахунків в банку, до надання інформації про платіжні реквізити будуть отримувати монетизовану субсидію через Укрпошту за адресою, вказаною при зверненні за субсидією.

Як заощадити на комуналці

Зимову субсидію управління соцзахисту почнуть розраховувати в жовтні на основі доходів, отриманих в 1-2 кварталах 2019 року.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас