Pagani випустить електрокар і позашляховик — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Pagani випустить електрокар і позашляховик

Технології&Авто
642
Майже всі автовиробники через посилення норм викидів шкідливих речовин відмовилися від дванадцятициліндрового двигуна. Однак, італійська компанія Pagani, що випускає гіперкари, оголосила, що вона як і раніше має намір використовувати V12.
Гораціо Пагані в своєму інтерв’ю виданню Autocar сказав, що новий гіперкар Pagani, який в 2022 році замінить Pagani Huayra, буде оснащуватися двигуном V12. Ця новинка отримає назву C10.
«Наша нова модель буде мати твін-турбо двигун Mercedes-AMG V12 нового покоління. Ми плідно співпрацюємо з Mercedes», — сказав Гораціо Пагані.
Для любителів потужних гіперкарів це дуже хороша новина, адже ходили чутки, що Pagani через суворі екологічні норми відмовиться від V12 або перейде на гібридні технології.
Але італійська компанія не відмовиться від електрифікації своїх моделей. Раніше Гораціо Пагані повідомив, що вони розробляють абсолютно новий електричний гіперкар, який з’явиться приблизно одночасно з наступником Pagani Huayra.
Гораціо Пагані раніше говорив, що він подумує над випуском кросовера, але остаточне рішення щодо цього ще не ухвалив. Такий суперкросовер міг би коштувати близько 3 млн євро.
За матеріалами:
autonews.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас