За місяць Supercharger забезпечила авто Tesla енергією, якої вистачило б Ірландії на день — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

За місяць Supercharger забезпечила авто Tesla енергією, якої вистачило б Ірландії на день

Фондовий ринок
5511
Tesla поділилася вражаючими статистичними даними про продуктивність своєї мережі заправок. За місяць Supercharger перекачує в акумулятори електрокарів 72 ГВт*год енергії.
Через шість років після відкриття мережа станцій зарядок Supercharger стала майже одностайно вважатися найкращою в світі і одним з найвагоміших внесків Tesla в транспортну промисловість. У 2015, через два роки після початку роботи, Tesla на «суперчарджер» видавала щомісяця лише 10 ГВт*год електроенергії, близько 72 МВт*год на день. У минулому році мережа істотно зросла і тепер забезпечує на місяць 72 ГВт*год енергії, пише Electrek.
Стільки енергії вистачить, щоб живити електрикою всі Гаваї протягом трьох днів або всю Ірландію протягом одного дня.
Зараз мережа Supercharger складається з 1617 станцій і 14 087 точок по всьому світу. Поява нових пунктів останнім часом сповільнилася, але після запуску нового покоління станцій Supercharger V3 в червні цього року, яка заряджає вдвічі швидше від попередніх версій, очікується новий стрибок зростання. Станція V3 обладнана сонячними панелями і акумуляторами і обслуговує за день до 1500 власників Tesla.
На думку експертів видання Electrek, інвестиції в електричний транспорт і його інфраструктуру будуть зростати швидкими темпами, а станції зарядки перетворяться на вигідний бізнес.
За матеріалами:
hightech.fm
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас