Маск попросив підписників свого «Твіттера» допомогти продати Megapack — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Маск попросив підписників свого «Твіттера» допомогти продати Megapack

Фондовий ринок
2915
В кінці минулого місяця Tesla представила нове рішення для масштабних систем зберігання енергії – Megapack з ємністю 3 МВт*год, просту у встановленні батарею, яка поставляється з інвертором на 1,5 МВт, системою охолодження і програмою перерозподілу навантаження. Це новітній продукт компанії після промислового акумулятора Powerpack і домашнього Powerpack.
Новий продукт був випущений місяць тому, але після серії постів про кліматичну зміну Ілон Маск звернувся до зацікавлених осіб з пропозицією розглянути придбання промислової батареї – вона «краща для навколишнього середовища і зазвичай коштує дешевше, ніж пікові електростанції на викопному паливі».
Схоже, голова компанії дійсно хоче, щоб Megapack замінили пікові станції – менші і менш ефективні станції на викопному паливі, які використовуються, коли енергомережі різко потрібно набагато більше енергії, ніж зазвичай. Під час таких піків ціна електрики нерідко зростає, ось чому мережі зарядних станцій для електромобілів – такі як Supercharger – дорого обходяться власникам.
За матеріалами:
hightech.fm
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас