Facebook опублікував 27 вакансій, пов'язаних із Libra — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Facebook опублікував 27 вакансій, пов'язаних із Libra

Фондовий ринок
377
Соцмережа Facebook оголосила набір фахівців, які мають забезпечити відповідність мобільного гаманця Calibra і цифрової валюти Libra юридичним вимогам.
Зокрема серед опублікованих вакансій вказаний фахівець, який займеться аналізом регуляторних вимог і формуванням політики контролю. Передбачається, що цей співробітник буде взаємодіяти з командою Calibra з правових і політичних питань, а також з партнерами Facebook і урядовими відомствами.
Ще одного претендента Facebook вибере з представників банківської галузі. Він займеться вирішенням питань, як протидіяти відмиванню грошей і забезпечити відповідність гаманця Calibra положенням закону «Про банківську таємницю».
Загалом Facebook опублікував 27 вакансій, пов’язаних з гаманцем Calibra.
На думку експертів, таким чином соцмережа хоче переконати регуляторів Європи і США, що її цифрова валюта Libra не несе в собі ризиків правового характеру.
Одночасно з цим асоціація Libra запустила програму з пошуку багів в своєму програмному забезпеченні, учасники якої зможуть заробити до $10 000 винагороди. При цьому розмір нагороди залежатиме від конкретного виявленого бага.
«Ми сподіваємося, що розробники привнесуть різноманітний досвід у цю ініціативу, в той же час допомагаючи блокчейну Libra досягти найвищих стандартів безпеки», – сказала директор з безпеки Аанчал Гупта.
У свою чергу, глава сектору комунікаційної взаємодії Асоціації Libra Данте Діспарт зазначив, що блокчейн Libra не запуститься, «поки не будуть взяті до уваги всі сумніви регуляторів і отримані необхідні регуляторні дозволи».
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас