JYSK відкриє два магазини в Україні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

JYSK відкриє два магазини в Україні

Фондовий ринок
766
Данський ритейлер JYSK відкриває відразу два магазини в Україні: в ТЦ “Ашан” у Львові і ТРЦ Victory Plaza в Кривому Розі. Про це повідомили в Асоціації ритейлерів України.
Обидва торговельні об’єкти почнуть роботу 29 серпня. Новий магазин JYSK в Кривому Розі розташується на вулиці Лермонтова, 37. Його загальна площа складе 1300 квадратних метрів, а в асортименті будуть представлені меблі для вітальні, спальні, кухні, ванної кімнати, декор, текстиль і товари для сну. Також в магазині, який стане другим для компанії в місті, будуть реалізовані спеціальні виставкові зони з різними композиціями меблів.
Львівський JYSK, площею 1200 квадратних метрів, почне роботу на вулиці Чорновола, 16і. Він стане вже четвертим магазином датської мережі в місті. Тут буде реалізований просторий і світлий дизайн концепту 3.0 і встановлено нове обладнання.
Раніше в JYSK заявляли, що в наступні чотири фінансові роки подвоять кількість магазинів в Україні, збільшивши їх кількість до 100. У минулому фінансовому році JYSK відкрив 7 магазинів в Україні, а товарообіг компанії збільшився більш ніж на 150% і перевищив 1 млрд грн.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас