Volkswagen T-Roc може позбутися даху (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Volkswagen T-Roc може позбутися даху (фото)

Технології&Авто
806
У нового кабріолета VW T-Roc Cabriolet, який Volkswagen готується випустити на ринок, потужність топового мотора складе 150 к.с. Хлопцям з ательє X-Tomi цього здалося мало, і вони створили рендер «зарядженого» 300-сильного VW T-Roc R Cabriolet.
За офіційними даними, в лінійку двигунів крос-кабріолета T-Roc увійдуть два агрегати. Це трициліндровий 1,0 л мотор потужністю 115 к.с. (він буде працювати в парі з 6-ступінчастою механічною коробкою передач) і чотирициліндровий 1,5 л мотор потужністю 150 к.с. (він буде працювати разом з 7-ступінчастою коробкою передач з подвійним зчепленням).
Цієї потужності має новому німецькому кабріолету цілком вистачити, адже його будуть використовувати головним чином для приємних поїздок зі свіжим вітерцем.

Картки для водіїв

Але якщо деякі покупці захочуть більш потужну версію? Ательє X-Tomi вважає, що Volkswagen тоді може зробити T-Roc R Cabriolet з двигуном потужністю 300 «коней». Цим агрегатом оснащується «заряджений» T-Roc R.
Volkswagen T-Roc може позбутися даху (фото)
Міг би вийти гарний і швидкий кабріолет, якщо судити за рендером. Щоправда, навряд чи Volkswagen вирішить його випускати. Через невелику кількість потенційних покупців його розробка і випуск не окупляться.
За матеріалами:
autonews.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас