У Запоріжжі запустять безкоштовний річковий транспорт — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Запоріжжі запустять безкоштовний річковий транспорт

Казна та Політика
667
У Запоріжжі з 28 серпня запустять безкоштовний річковий транспорт. Як повідомляють у прес-службі міської ради, це допоможе розв’язати проблеми транспортних пробок на греблі ДніпроГЕСу.
“З 28 серпня в Запоріжжі почнуть працювати річкові перевезення з правого берега до Річкового порту і в зворотному напрямку. Це один із заходів, спрямованих на розв’язання проблеми транспортних пробок на греблі ДніпроГЕСу. Річковий транспорт працюватиме в період виконання там ремонту дороги”, – йдеться в повідомленні.
Планується, що вранці катер буде відправлятися з правого берега до Річкового порту в ранковий час і після цього відправиться розвозити дачників. А в кінці дня буде проходити рейс у зворотному напрямку. Управління з питань транспортного забезпечення міської ради погоджує графік перевезень з Адміністрацією річкових портів і проінформує запорожців додатково.
На правому березі причальний понтон планується встановити з боку Правобережного пляжу. На протилежному березі катер буде причалювати в Річковому порту.
Планується спершу використовувати один катер, в разі необхідності залучати другий. Також ведуться переговори з приватними річковими перевізниками.
У міськраді зазначили, що запорожці зможуть користуватися катерами безкоштовно. Витрати бере на себе бюджет міста.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас