Де можна отримати монетизовану субсидію — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Де можна отримати монетизовану субсидію

Особисті фінанси
306
Уряд розширив перелік банків, через які українці можуть отримувати монетизовану субсидію. Це може бути один з 34 уповноважених банків на здійснення соціальних виплат.
Про це йдеться в повідомленні на Урядовому порталі.
Починаючи з *жовтня*поточного року, виплату готівкових субсидій здійснюватимуть місцеві органи соціального захисту населення. Для цього Пенсійний фонд надасть виплатні реквізити (рахунки в уповноважених банках або почтові реквізити), на які пенсіонери отримують пенсію.
Тим, хто ще не на пенсії – виплата здійснюватиметься на відкриті раніше рахунки в Ощадбанку.
Але якщо субсидіант бажає отримувати монетизовану допомогу на оплату комунальних послуг у іншій банківській установі – йому потрібно із відповідною заявою звернутися в управління соцзахисту. Разом із заявою потрібно надати реквізити рахунку в уповноваженому банку, в якому є бажання одержувати субсидію готівкою.
Одержувачі субсидії, у яких відсутні рахунки в уповноважених банках, до надання інформації про платіжні реквізити отримуватимуть монетизовану субсидію через Укрпошту за адресою, вказаною при звернення за субсидією.
Тим, кому призначено безготівкову форму допомоги, а це ті домогосподарства, які мають борги за комунальні послуги, отримуватимуть субсидію виключно через Ощадбанк.
Монетизовану субсидію можна отримувати через будь-який з перелічених банків.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас