Компанія Nissan розсекретила свій оновлений кросовер Juke — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Компанія Nissan розсекретила свій оновлений кросовер Juke

Технології&Авто
2995
Компанія Nissan частково розсекретила свій оновлений кросовер Juke, який повинен увійти у серію з вартістю від $22 тисяч.
Журналісти видання WhatCar навіть протестували авто.
У звіті говориться, що рестайлінговий Juke був у камуфляжі, але представники японської марки натякнули, що нова модель отримала риси концептів GT-R 2020 Vision Gran Turismo та кросовера Gripz.
Також відомо, що тестова модель була обладнана трициліндровим бензиновим двигуном на 1,0-літр з турбонаддувом. Його потужність становить 115 к. с. і 180 Нм крутного моменту.
Крім того Juke може з’явитися з дизельним мотором і гібридною силовою установкою. За словами представників видання, у Nissan не заперечують таку ймовірність. Гібридне майбутнє авто підтверджує ще й те, що Renault вже підтвердив, що буде гібридний плагін Captur.
За словами журналістів, всередині теж багато змін — вже у базовій комплектації кросовер отримає мультимедійну систему з сенсорним екраном і обробні матеріали поліпшеної якості. У топової версії з’являться три різних пакета персоналізації, які включають контрастну сходинку і елементи з алькантари.
Вперше Juke отримає регулювання керма за висотою і вильотом. Завдяки підвищеній на 106 міліметрів колісній базі, в салоні тепер можуть з комфортом розміститися чотири дорослих людини. Крім того, збільшився обсяг багажника від 354 до 422 літрів.
Офіційний дебют новинки запланований на 3 вересня 2019 року.
За матеріалами:
ТСН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас