Разумков розповів, які будуть зарплати у депутатів у новому скликанні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Разумков розповів, які будуть зарплати у депутатів у новому скликанні

Казна та Політика
3715
Керівник партії «Слуга народу» Дмитро Разумков, претендент на посаду спікера парламенту, вважає недостатньою зарплату народних депутатів.
Про це заявив в він інтерв’ю «Новому времени».
Зарплата депутатів нового скликання складе 36-37 тис. гривень, а з доплатами – до 50 тис. гривень. У відповідь на запитання журналістки про те, чи справедлива ця сума, Разумков заявив, що «вона могла б бути більшою». За його словами, на тлі мінімальної – це хороша зарплата, але недостатня.
«Ми тільки йдемо до того, що є, наприклад, у європейських депутатів – гідна зарплата і хороший соціальний пакет, коли людина тримається за цю роботу і розуміє її престиж», – заявив голова «Слуги народу».
Як заявив Разумков, «за 40 тис. гривень не купиш шестисотий Mercedes, але жити можна цілком гідно». «Далі питання твоїх цінностей. Якщо ти корупціонер, тебе і мільйонні заробітки не зупинять», – продовжив він. При цьому Разумков пояснив, що не готовий озвучити адекватну, на його думку, зарплату.
Голова «Слуги народу» заявив, що не цікавився сумою зарплати майбутнього спікера Ради. «Але приблизно знаю, що десь під 50 тис. гривень, і мені достатньо», – зазначив він.
За словами Разумкова, він сформував собі «матеріальну подушку» за рахунок свого бізнесу, який переписав на дружину. «Можу говорити про це спокійно, бо вона і була одним з партнерів в нашому консалтинговому бізнесі, і сенсації тут не буде», – сказав політик.
За матеріалами:
Hubs
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас