Власникам «єврономерів» дадуть останню відстрочку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Власникам «єврономерів» дадуть останню відстрочку

Технології&Авто
6824
У зареєстрованому у Верховній Раді законопроекті Володимира Зеленського передбачена відстрочка до кінця 2019 року штрафів за несвоєчасне розмитнення автомобілів на єврономерах. Народний депутат Владислав Криклій вважає, що це остання відстрочка «єврономерам».
За словами Владислава Криклія, всі, хто хотів і міг зареєструвати «єврономер» – вже зробили це під час пільгового періоду, який закінчився ще в лютому. Так, тільки в січні було понад 200 000 реєстрацій транспорту.
У багатьох «єврономерів», як вважає Криклій, просто немає документів на свої машини. Тому вони їх не можуть зареєструвати. Але, звичайно, є і ті, хто чекає, що влада знизить вартість розмитнення.

Картки для водіїв

Депутати Верховної Ради нового скликання збиратися разом 29 серпня. Мабуть, вже 29 серпня вони можуть затвердити законопроект, який передбачає відстрочку штрафів за несвоєчасне розмитнення автомобілів на єврономерах. За цей час буде знайдено остаточне рішення (швидше за все, компромісне).
Більше відстрочки «єврономерам» ніхто давати не буде, сказав Криклій. Він, як відомо, в новому парламенті буде представляти фракцію партії «Слуга народу».

Довідка Finance.ua

  • З 24 травня значно збільшилися штрафи для нерозмитнених «єврономерів»:
  • За водіння машини на єврономерах – 8500 грн;
  • Повторне за рік водіння “євробляхи” – 17 000 грн і заборона на водіння протягом року;
За матеріалами:
autonews.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас