Американська компанія створила найлегший "розумний" годинник (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Американська компанія створила найлегший "розумний" годинник (фото)

Технології&Авто
1355
Компанія Misfit випустила Vapor X, який, за її твердженням, є найлегшим і найефективнішим “розумним” годинником Wear OS.
Vapor X має 1,19-дюймовий AMOLED-дисплей, а його 42-міліметровий корпус виготовлений з легкого алюмінієвого сплаву, який важить 43 грами.
Vapor X оснащений процесором Qualcomm Snapdragon 3100. Годинник оснащений 512 МБ оперативної пам’яті і 4 ГБ вбудованої пам’яті. Якщо покупець хоче щось потужніше, новий годинник Fossil Gen 5 – виняток: він має 1 ГБ ОЗУ і 8 ГБ дискового простору. Досі не вирішено, чи допоможе використання додаткового ОЗУ на пристрої на базі ОС Wear вирішити свої проблеми. Vapor X, ймовірно, не сильно постраждає, якщо взагалі буде дотримуватися стандартної специфікації.
Американська компанія створила найлегший "розумний" годинник (фото)
Насправді Vapor X має багато спільного з Gen 5. Обидва підтримують GPS на пристрої, NFC для Google Pay, датчик серцевого ритму і водонепроникність до 30 метрів в глибину. Подібності не є збігом, якщо врахувати, що Fossil Group належить Misfit.
Але є і низка відмінностей. У Gen 5 є динамік, функція, що не зазначена в специфікації Vapor X, а восени Fossil планує випустити додаток для Gen 5, який дозволить користувачам iOS приймати дзвінки прямо на годиннику, вперше для пристрою Wear ОС.
За матеріалами:
Коментарі
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас