Huawei відклала вихід свого смартфона з гнучким дисплеєм — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Huawei відклала вихід свого смартфона з гнучким дисплеєм

Фондовий ринок
289
Вихід на ринок смартфона з гнучким екраном Huawei Mate X перенесений з вересня на листопад. Про це представники компанії проінформували в четвер, 15 серпня, на прес-конференції в своїй штаб-квартирі в Шеньчжені, повідомляє TechRadar.
У зв’язку з цим Samsung Galaxy Fold, запуск якого запланований на вересень, стане першим подібним апаратом, що надійшов у продаж. Проте китайський конгломерат впевнений, що Mate X з’явиться на прилавках магазинів до кінця 2019 року.
Huawei також поділилася своїми планами щодо наступника пристрою, який ще не вийшов: наступний Mate X повинен з’явитися вже в наступному році і у нього може бути більше екранів.
Також в компанії розповіли про низку змін у фінальній версії першого Mate X. Це більш тонка кнопка блокування і вдосконалений шарнірний механізм.
Також інженери хотіли замінити сталеву задню частину смартфона на алюмінієву, що дозволило б заощадити 20 г ваги. Однак під час випробувань алюмінієвий матеріал показав себе недостатньо міцним. Тому в комерційній версії Mate X залишиться сталева «спинка».
За матеріалами:
internetua.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас