Volkswagen випустить кабріолет на базі кросовера T-Roc — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Volkswagen випустить кабріолет на базі кросовера T-Roc

Технології&Авто
462
Інженери Volkswagen розсекретили те, що у фірмі називають «кросовером з відкритим серцем»: перший в історії сегмента компактних позашляховиків зразок зі складаним верхом.
Новинку покажуть публіці на автошоу у Франкфурті у вересні.
“Відкрити серце” T-Roc Cabrio може всього за 9 секунд, а робити це допускається на швидкостях до 30 км/год. Запустити механізм можна або кнопкою на центральній консолі, або дистанційно – з ключа-брелока. У закритому стані дах фіксується електромеханічними замками, а у відкритому – ховається в спеціальний відсік позаду другого ряду сидінь.
За безпеку пасажирів відповідає вбудована система захисту від перекидання – традиційні для кабріолетів захисні дуги позаду задніх підголівників.
Volkswagen випустить кабріолет на базі кросовера T-Roc
На ринок кабріолет вийде тільки в передньопривідному варіанті, з двома бензиновими моторами на вибір. Покупцям запропонують трициліндровий літровий мотор з віддачею в 115 к.с. і 200 Нм або 1,5-літровий, що розвиває вже 150 к.с. і 250 Нм. Перший буде поставлятися тільки з 6-ступінчастою механікою, другому як опція доступний 7-ступінчастий робот DSG.
За матеріалами:
НВ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас