Xiaomi запатентувала свій перший складаний смартфон — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Xiaomi запатентувала свій перший складаний смартфон

Технології&Авто
843
Нещодавно опублікований патент дає більш глибоке розуміння дизайну Xiaomi. Китайська компанія в своєму патенті показує гаджет з двома лініями згину.
Цей складаний телефон значно товщий, ніж спочатку планувалося, повідомляє голландське видання LetsGoDigital, яке створило рендери новинки.
У березні цього року китайський виробник подав патент на незвичайний гаджет в EUIPO (Відомство інтелектуальної власності Європейського Союзу), після чого патент був опублікований 5 серпня 2019 року.
Як і модель, показана на рендерах на початку цього року, запатентований складаний телефон Xiaomi отримав один великий гнучкий дисплей, який можна скласти двічі.
Тепер в новинці помітна задня частина, на якій видно три камери, розташовані вертикально одна від одної. Оскільки камери розташовані по центру ззаду, спочатку вам потрібно повністю розгорнути смартфон, перш ніж ви зможете робити знімки. Це буде трохи схоже на фотографування на планшеті, неідеальне через великий форм-фактор.
Оскільки це патент на конструкцію, технічні характеристики цих камер не розглядаються.
“Якщо ви повністю розкриєте телефон, у вас буде великий дисплей з мінімальними краями екрану. Там немає видимої селфі камери, можливо, вона розташовна за екраном. Xiaomi сказала, що у них є в розробці технологія камери під екраном”, – пише LetsGoDigital.
Задня частина корпусу злегка вигнута з усіх чотирьох боків, що забезпечує особливо стильний зовнішній вигляд в складеному стані. У нижній частині пристрою показано підключення USB Type-C, але підключення 3,5 мм, схоже, відсутнє.
“Немає жодних специфікацій батареї, але, оскільки в березні цього року Xiaomi продемонструвала технологію зарядки 100 Вт, цілком можливо, що цей революційний телефон також буде мати цю неймовірно швидку систему зарядки. Це дозволяє повністю зарядити акумулятор смартфона ємністю 4000 мАг всього за 17 хвилин” , – додали автори рендерів.
Крім того, очевидно, що складаний телефон Xiaomi також отримає підтримку 5G. Коли Xiaomi представить свій перший складаний пристрій, поки що невідомо. Якщо все піде за планом, Samsung Galaxy Fold і Huawei Mate X надійдуть у продаж у вересні, а Xiaomi зі своїм пристроєм затримається на кілька місяців.
За матеріалами:
НВ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас