Стало відомо, на якому етапі будівництво Подільського мосту — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Стало відомо, на якому етапі будівництво Подільського мосту

Казна та Політика
3304
Будівництво Подільського мосту в Києві вже профінансували на 697,8 млн грн.
Про це розповіла Дирекція будівництва дорожньо-транспортних споруд Києва.
“Кошторисна вартість будівництва становить – 11 251,186 млн грн (в цінах 2016 року), на 2019 рік передбачено 830 млн грн. Станом на сьогодні об’єкт профінансовано на 697,8 млнгрн”, – повідомила дирекція.
На мосту триває демонтаж шпренгелів (стрижневих конструкцій – ред.), зварювання вікон на арці, встановлення і зварювання консольних плит. Ведуться роботи з демонтажу, різання і вивезення тимчасових опор, а також огляд і герметизація болтових з’єднань.
Крім того, на естакаді на Рибальському півострові ведуться роботи з нанесення гідроізоляції і встановлення гранітного борту. Також продовжується будівництво естакади на Русанівських садах від опори №20 до опори №26. Ведеться бетонування паль шляхопроводу на ділянці від вул. Центральної Садової до залізниці, балки автопроїзду укрупнюються на стапелях.
“Що стосується будівництва заїзду з вулиць Набережно-Хрещатицька і Верхній Вал на Подільський мостовий перехід, то виконано будівельні роботи зі встановлення огорожі будівельного майданчика. Триває встановлення опалубки і армування ростверку на опорі 6, влаштування тіла опори №0 і №1 і перебудова інженерних мереж (теплові мережі, водопровід, каналізація, електричні та телекомунікаційні мережі)”, – зазначила дирекція.
На естакаді на Трухановому острові влаштовують тротуар і встановлюють бар’єрну огорожу. Проводиться монтаж бар’єрного огородження естакади в урочищі Горбачиха.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас