Porsche презентувала гібридний Cayenne (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Porsche презентувала гібридний Cayenne (фото)

Технології&Авто
1614
Компанія Porsche представила нові гібридні модифікації кросовера Cayenne і крос-купе Cayenne Coupe, що отримали назви Turbo S E-Hybrid. Новинки стали найпотужнішими версіями моделі в її історії.
Porsche Cayenne Turbo S E-Hybrid і Cayenne Sport Turbo S E-Hybrid оснастили гібридною силовою установкою, якою комплектується топова версія Panamera. До її складу входить 550-сильний чотирьохлітровий двигун V8 з двома турбінами і електричний мотор потужністю 136 кінських сил. В сумі агрегати видають 680 к. с. і 900 Н·м крутного моменту.
Електромотор живиться від блоку літійіонних акумуляторів, розташованих між ДВЗ і восьмиступінчастою автоматичною коробкою передач. Батареї дозволяють проїжджати виключно на електротязі до 40 кілометрів.
Porsche презентувала гібридний Cayenne (фото)
Кросовери здатні з місця прискорюватися до першої «сотні» за 3,8 сек., а їх максимальна швидкість примусово обмежена електронікою на позначці 295 км на годину.
Porsche презентувала гібридний Cayenne (фото)
Porsche Cayenne Turbo S E-Hybrid і Cayenne Sport Turbo S E-Hybrid в базовій комплектації мають активну систему усунення кренів кузова, адаптивну пневматичну підвіску PASM, керамічні гальмівні механізми, а також спортивні сидіння з електричними регулюваннями в 18 напрямках.
За матеріалами:
autonews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас