На хабарі в 50 тисяч гривень зловили чиновника "Київгазу" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

На хабарі в 50 тисяч гривень зловили чиновника "Київгазу"

Кримінал
462
У столиці на хабарі в 50 тисяч гривень затримали керівника служби газифікованих котелень АТ “Київгаз”. Про це повідомили в прес-службі прокуратури міста Києва.
“Столичною прокуратурою спільно з Управлінням захисту економіки ДЗЕ Нацполіції України і СУ ГУНП в м.Києві викрито на вимаганні та одержанні неправомірної вигоди начальника служби газифікованих котелень Філії експлуатації газорозподільних пунктів і газових котелень АТ “Київгаз”“, – йдеться в повідомленні.
За даними прокуратури, чиновник вимагав від представника ОСББ передати йому неправомірну вигоду в сумі 50 тис. гривень за проходження щорічної процедури узгодження підключення багатоквартирних житлових будинків до газопостачання в опалювальний період.
Представник ОСББ звернувся в правоохоронні органи з відповідною заявою. Надалі в ході контролю за вчиненням злочину правоохоронці затримали чиновника “Київгазу” безпосередньо після одержання неправомірної вигоди біля його місця роботи.
Зараз вирішується питання про повідомлення затриманому про підозру і обрання йому запобіжного заходу.
Кримінальне провадження розслідується за ч. 4 ст. 368-3 (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) КК України. Слідчі дії тривають.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас