Ericsson і Vodafone запустили 5G в Німеччині — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ericsson і Vodafone запустили 5G в Німеччині

Світ
748
Компанія Vodafone запустила мережі 5G в понад 20 містах Німеччини на основі мережевого обладнання Ericsson.
Базові станції стандарту 5G підключені до мережі з розвиненим пакетним ядром (5G Evolved Packet Core). Ті ж рішення компанії Ericsson будуть використані для розгортання мережі 5G від Vodafone у Великобританії та Іспанії.
На прес-конференції, що відбулася в Дюссельдорфі, генеральний директор компанії Vodafone Germany Ханнес Аметсрайтер активував перші базові станції мобільного зв’язку п’ятого покоління.
На цьому заході також були продемонстровані швидкості більше 1 Гбіт/с, досягнуті завдяки технологіям Ericsson, а демозона була обладнана бездротовою мережею радіодоступу, зокрема, радіоточками п’ятого покоління і компонентами мережі 5G з розвиненим пакетним ядром.
На сьогоднішній день 5G-мережу розгорнуто в Кельні, Дюссельдорфі і Дортмунді. У серпні цього року Vodafone Germany планує розмістити 120 антен і понад 50 базових станцій 5G, покривши такі нові міста як Дармштадт, Мюльхайм-на-Рурі і Франкфурт. Vodafone передбачає до кінця 2021 року забезпечити в Німеччині зв’язком 5G близько 20 мільйонів осіб.
За матеріалами:
ITC.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас