Німці розробили електричний гібрид скутера і скейта (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Німці розробили електричний гібрид скутера і скейта (фото)

Технології&Авто
1519
Німецький автовиробник випустив концепт електричного автомобіля Audi e-tron Scooter, який являє собою гібрид скейтборда і скутера. Продажі серійної версії пристрою заплановані на кінець 2020 року.
Електроскутер позиціонується як засіб пересування в рамках останньої милі – з його допомогою можна швидко дістатися від дому до стоянки або до найближчої станції метро. Вага складаного Audi e-tron Scooter становить близько 12 кг, тож його без проблем можна перевозити не тільки в багажнику автомобіля, але і в громадському транспорті.
Передня стійка виступає в якості своєрідного керма, вона також містить батарею, електроніку і екран з відображенням поточного заряду акумуляторів. Чотири колеса забезпечують достатню стійкість, при цьому підвіска в стилі скейтборда забезпечує чудову маневреність. До скутера можна підключитися за допомогою програми по Bluetooth-каналу, вибравши необхідні настройки пересування.
Максимальна швидкість скутера становить 20 км/год, запас ходу – більше 20 км. Підтримується рекуперація енергії під час гальмування, що може ще збільшити запас ходу, а для більшої безпеки скутер також оснащений гідравлічними гальмами. Заряджати батарею скутера можна буде прямо в багажнику електромобілів Audi за допомогою спеціального роз’єму.
Вартість Audi e-tron Scooter складе близько 2000 євро, при цьому в компанії розглядають можливість дарувати такий скутер кожному покупцеві електромобілів лінійки Audi e-tron. Модель буде пропонуватися з обробкою дошки з карбону або дерева, також покупцям запропонують сірий і чорний варіанти дизайну.
Німці розробили електричний гібрид скутера і скейта (фото)
За матеріалами:
ITC.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас