Amazon оголосила про два нові проекти в галузі відновлюваних джерел енергії в США і ЄС — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Amazon оголосила про два нові проекти в галузі відновлюваних джерел енергії в США і ЄС

Енергетика
807
Компанія Amazon представила два нові проекти, що стосуються відновлюваних джерел енергії. Технологічний гігант з Сіетла оголосив про плани будівництва вітряної електростанції в Корку (Ірландія) і сонячної ферми в окрузі Піттсильванія (штат Віргінія, США).
Це буде другий проект Amazon з відновлюваних джерел енергії в Ірландії і сьомий в Співдружності Вірджинії. Очікується, що вони будуть генерувати приблизно 168 000 МВт·год чистої енергії на рік, що наблизить компанію до реалізації мети щодо повного забезпечення своїх глобальних операцій відновлюваною енергією.
Проекти дозволять постачати «зелену» енергію в центри обробки даних хмарного підрозділу Amazon Web Services (AWS), які обслуговують діяльність Amazon і мільйонів клієнтів AWS по всьому світу.
З урахуванням нових об’єктів Amazon реалізує в глобальному масштабі 66 проектів в галузі відновлюваних джерел енергії, включаючи 51 сонячний дах, які дозволять забезпечувати 1342 МВт потужності і поставляти понад 3,9 млн МВт·год енергії на рік.
Проте співробітники Amazon вважають, що компанія докладає недостатньо зусиль в цьому напрямку. У петиції до акціонерів Amazon, підписаній 8000 співробітників, зазначається, що поставлена ​​компанією мета досягнення 100-відсоткового забезпечення відновлюваної енергії не має встановленого терміну. Тому співробітники планують вимагати розробки Amazon комплексного плану, спрямованого на боротьбу з глобальним потеплінням.
За матеріалами:
BIN
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас