Зеленський закликав прискорити ремонт і будівництво автодоріг в одній з областей — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Зеленський закликав прискорити ремонт і будівництво автодоріг в одній з областей

Казна та Політика
1208
Президент України Володимир Зеленський доручив прискорити ремонт і будівництво автомобільних доріг у Черкасах і Черкаській області.
Під час робочої поїздки в середу Зеленський підкреслив важливість об’їзної дороги для жителів Черкас, з 9 км якої відремонтовано поки 2 км, повідомляє прес-служба президента.
“Треба в цьому році зробити, тому що на цю дорогу скаржаться жителі Черкащини. Їм потрібна ця дорога. Там всього 9 км”, – підкреслив він.
Зеленський також поцікавився, чи можна відремонтувати дорогу до Умані за рік. В.о. голови Державного агентства автомобільних доріг України Славомир Новак зазначив, що це можливо при належному фінансуванні.
В.о. начальника служби автомобільних доріг у Черкаській області Владислав Демиденко розповів, що фінансування в регіоні виділяється, перш за все, на забезпечення функціонування міжнародних доріг. Всього за рік ремонтується близько 60 км доріг різного значення, на цей рік заплановано зробити 40 км.
Питання доріг також порушувалося під час зустрічі президента з громадськістю та представниками регіональної влади.
“Що стосується доріг – дуже складне питання. У вас є деякі дороги, які не мають республіканського значення, і тому їх не будують в першу чергу”, – зазначив глава держави.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас