Нацбанк виставить на торги бізнес-центр в Одесі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Нацбанк виставить на торги бізнес-центр в Одесі

Фондовий ринок
291
Національний банк виставить на торги будівлю сучасного бізнес-центру, розташовану в центрі Одеси за адресою пр. Гагаріна 12-А.
Про це повідомляє прес-служба регулятора.
«Свого часу Імексбанк передав цей об’єкт нерухомого майна в іпотеку Національному банку в рахунок забезпечення виконання своїх зобов’язань за наданими стабілізаційними кредитами. Ще на початку 2019 року бізнес-центр був обтяжений довгостроковими договорами оренди, проте Імексбанк і Національний банк в судовому порядку вже в червні 2019 року одержали остаточне рішення Верховного Суду про визнання їх недійсними», – йдеться в повідомленні.
Таким чином, новий власник зможе вільно розпоряджатися майном і встановлювати правовідносини з орендарями.
Бізнес-центр введений в експлуатацію в 2004 році, висотність – 16 поверхів, а його загальна площа становить понад 12 тис. кв. м. У будівлі бізнес-центру знаходяться як звичайні офісні приміщення, так і приміщення VIP-класу, конференц-зал, ресторан, поруч розташовані наземний паркінг і парк з ландшафтним дизайном.
Умови реалізації майна, переданого банками, в яких розпочато процедуру ліквідації, в забезпечення Національному банку, стверджує Фонд гарантування вкладів фізичних осіб. Зі свого боку Національний банк як забезпечений кредитор погоджує реалізацію таких активів.
За матеріалами:
НВ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас